ערן

הטעייה ברישום לקורס ערב.

שלום,בתאריך 25.10.16 נרשמתי לאחר בירור פתיחת הקורס למכללה.באותו היום של ההרשמה נאמר לי (גם טלפונית לפני כן) שהקורס מתחיל ב25.10.16 ועלי להירשם בכדי לשמור לי מקום.שילמתי דמי הרשמה וחתמתי על חוזה לימודים ונכנסתי לשיעור בכדי להתחיל בלימודים. לאחר כשעה וחצי לערך מתברר לי לאור הנעשה על הלוח שהקורס נפתח קודם לכן וכבר היו מספר שיעורים!.יצאתי זועם למזכירת הקורס בכדי לברר מדוע היא הטעתה אותי ביודעין ולאחר שיחה איתה היא טענה שחתמתי על חוזה ואין מה לעשות,היא רק יכולה להעביר למנהל פנייה שיחליט מה לעשות. כמובן שחזרתי הביתה זועם על החוסר יושר ועל ההטעייה המכוונת רק בשביל למלא עוד תלמיד לכיתה. כל פניותיי טלפונית עלו בתוהו כולל שיחות עם מזכירת הקורס שניתקה לי בפרצוף פעמיים שניסיתי להבין מדוע היא שיקרה. פניתי במייל שמצאתי באתר שלהם וחזרו אלי התשובה הנ"ל: דמי הרישום לא יוחזרו ועליך לשלם את כל מחיר הקורס (19750 ש"ח) ולא, יינקטו הליכים משפטיים נגדי. אני מבקש עזרה בדחיפות ומאחר והנושא הזה היכה בי כרעם ביום בהיר.פניתי בתלונה גם למועצה לצרכנות אך עבר שבוע ועדיין לא קלטו את פנייתי( עומס רב הם טוענים). תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

התופעה מוכרת משרדנו התמודד עם תופעות אלה בעבר מספר רב של פעמים עליך לפנות לעורך דין שמתמצא בענין לכתוב מכתב התרעה ולשקול הגשת תביעה קטנה בה אתה לא צריך עורך דין , שקול אולי להעזר בעורך דין לצורך ניסוח התביעה הקטנה ויעוץ. אם תרצה שאתן לך כיוונים יותר מדויקים נא פנה למשרדנו ואעזור לך טלפונית בקצרה ללא תשלום 04-6289191 המועצה לצרכנות לא תעזור לך שכן אין לה יכולת משפטית כלשהי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות