גלית

ביטול עסקת הזמנת מטבח

סגרתי מטבח אצל חברת מטבחים שילמתי את כלל הסכום מראש בחוזה צויין כי יש דמי טיפול של 10%, כעת אני מעוניינת לבטל עסקה ואת התוכניות של המטבח הסופיות כלל לא קיבלתי מהחברה . את דמי הטיפול אני אשלם עפי החוזה אך רציתי לבדוק האם מגיע לי לקבל את התוכניות של המטבח?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

אינני מכיר את ההסכם בינכם, אם בהסכם כתוב שהמקדמה שאת משללמת הינה עבור התוכניות, אז סביר להניח שזה מגיע לך, אם לא אז זה ענין של פרשנות בברכה הראל לפידות עורך דין ונוטריון בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות