שקד רום

יואל גבע, ביטול השתתפות בקורס

נרשמתי ובשיעור הראשון הבנתי שהם לא מכינים אותי למבחן המשולב ושאני לא יכולה להשתתף במבחן בעברית כי אני עולה חדשה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

המצב המתואר כאן משקף מצב של טעות או טעות הדדית בכריתת הסכם נשאלת השאלה האם ידעת או היית צריכה לדעת והאם הם ידעו אותך או הטעו אותך. על שאלות אלו ניתן להשיב הן מתוך ההסכם בינכם והן מתוך קבלת וידיעת עמדתך ומה שנאמר לך בעל פה עניןו זה דורש יעוץ פרונטלי מול עורך דין בברכה הראל לפידות עורך דין - בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות