שיר מימון

אי אספקה של מוצר חשמלי בקנייה מלפני חודשיים

לפני כחודשיים רכשתי כיריים מחנות חשמל , במעמד הרכישה נאמר לי שהמוצר קיים במלאי ויגיע לסניף תוך 7 ימים .אציין כי הזמנו את הכיריים הרבה זמן מראש כדי להבטיח מבצע שהיה של קבלת סירים. עד היום אני נאלצת ' לרדוף " אחריהם כדי לקבל תשובות. כל פעם מחדש כשמגיע המועד שאנו קובעים ואני מגיעה לחנות לשאול אם הגיע נאמר לי שיקח עוד כמה ימים. בפעם האחרונה אמרו לי שב5.12 המוצר יגיע לחנות. ב30.11 יצרתי קשר לוודא שהמוצר יגיע בזמן, שאז נאמר לי שהמוצר יגיע לארץ רק ב12.12. אני עתידה לעבור דירה עוד קודם ולכן ביקשתי להזדכות על המוצר (חלק מהתשלומים כבר ירדו). בחנות אמרו שיבטלו את המוצר רק לאחר החזרת הסירים. חשוב לציין כי הסירים לא שווים יותר מדי, אך נאלצתי לנסוע מרחק רב (כ50 דקות לכיוון), שילמתי חנייהובזבזתי כשעה וחצי כדו להביאם . ביקשתי מהחנות לפצות אותי עבור הטרטור והנסיעה שביצעתי לשווא והם לא מוכנים. יחס החנות מזלזל, אני רודפת אחריהם רבות ועדיין לא מקבלת תשובות רק דחיות באספקה כל פעם מחדש. מעוניינת להגיש תביעה בביהמש לתביעןת קטמות, אשמח לעצתך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

תוכלי להגיש תביעה קטנה ללא עורך דין נראה שסכום הנזק שעשויים לפסוק לך הוא נמוך לאור העובדה שבחרת לקנות בחנות מרוחקת, על יחס מזלזל למרבה הצער לא מקבלים פיצוי בדרך כלל- תוכלי לבקש פיצוי ברכיב נזיקי של עוגמת נפש בברכה הראל לפידות עו"ד בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות