עדי

שאלה בנוגע לחוק הספאם

היי, לא יודעת אם קשור לפורום זה אבל מנסה בכל זאת. עד לפני חודש וחצי היתי מקבלת הודעות sms ממועדון לקוחות מסוים, לפני חודש וחצי ביקשתי להסיר את הטלפון שלי וכך היה, הפסיקו לשלוח לי הודעות. לפני בערך שבועיים התחלתי לקבל מאותו מספר הודעות של חברה אחרת מבלי שאישרתי להם לקבל הודעות sms מעולם. התקשרתי אליהם לשאול האם אישרתי אי פעם והתשובה היחידה שהיתה להם לתת לי היא שיסירו אותי מהמאגר ושהם לא יודעים כי זו חברה חיצונית. האם לפי חוק הספאם יש לי עילה לתבוע אותם בתביעות קטנות? מה ההתנהלות במקרים כאלה? תודה רבה :)

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

על פניו יש לך עילה לתביעה , אינני מכיר את הפרטים לאשורם, ואולם נראה שתצטרכי להגיש תביעה קטנה שתוכן על ידי עורך דין שעוסק בתחום הספציפי הזה. נא צרי קשר עם משרדנו לקבלת שם של עורך דין שאני מכיר שעוסק בתחום זה באופן ספציפי 04-6289191

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות