אירה

ביטול עסקה לאחר התקנת סורגים בבית

שלום, בצעו אצלנו התקנת סורגים בבית, כול הסורגים במידות לא מדוייקות, ההתקנה עצמה בוצע בצורה רשלנית- קילופי צבע(צביעה בתנור), עקום, סדקים בקיר ועיקום הסורגים עצמם. פניתי לחברה שיבואו ויתקנו את הליקויים ועכשיו אני בפינגפונג בין הסוכן למתקין ולשרות.. ממש אין עם מי לדבר. הגעתי למצב שאני רוצה שפשוט יגיעו ויפרקו את הסורגים ויזכו אותי, הם אומרים שיחיבו ב 40% דמי ביטול. מה ניתן לעשות עם זה? האם זה בכלל נחשב לביטול עסקה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

המדובר בעבודה לקויה ולא בביטול עיסקה, אלא במה שאנחנו קוראים כשלון תמורה ממליץ להגיש תביעה קטנה ללא עורך דין תוכלו להעזר בשירותי עורך דין להכנת כתב התביעה ולקבלת הנחיות אך לא ליצוג

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות