דניאל לוי

תביעת חברה עקב קבלת מוצר תקול ואי טיפול בנושא במשך חודש.

שלום, ביצעתי רכישה דרך אתר "גרופון" בתאריך 19.11.16 של מיקרוגל בסך 308 שקלים כולל משלוח. לאחר מספר ימים יצרו איתי קשר מחברת "אל כל אלקטרוניקה בע"מ" המציעים לי לשדרג את המיקרוגל בעלות נוספת של 49 שקלים- אישרתי זאת. בתאריך 28.11.16 המוצר התקבל בבתינו אך לא נפתח מאחר והדירה לא הייתה מאוישת עדיין. לאחר יומיים, בתאריך 1.12.16 פתחנו את המוצר, ונראה כי המיקרוגל שבור, ולא ניתן לעבוד איתו. באותו הרגע יצרתי קשר עם חברת "אל כל" שם התחילו את השיחה בהתנערות מהאחריות "הייתם צריכים להודיע לנו באותו רגע". לאחר משא ומתן ארוך מאוד מול חברת אל כל וחברת גרופון רק היום התחלנו לקבל חלק מהסכום כזיכוי. במהלך החודש האחרון ביצענו אין ספור שיחות מול חברת אל כל, חברת גרופון, ואפילו יצרנו קשר באופן עצמאי מול חברת "אלקטרה" המייצרת את המיקרוגל. (מה שאמרו בחברת אל כל שיבצעו אך לאחר שבוע וחצי כמובן לא בוצע, ואני ביצעתי זאת במספר דקות באופן עצמאי) במהלך השיחות מול חברת "אל כל" היו ניתוקי שיחה בפנים, לא ענו למספר הטלפון ולא למייל. הובטח מספר פעמים שיחזרו אלינו "תוך 72 שעות" וכמובן לא חזרו. כאשר מחפשים את חברת "אל כל" באינטרנט כפי שנאמר במהלך ההמתנה בטלפון- www.elkol.com - נפתח אתר אחר בשם "עולם הקולנוע". בוצעו מס נסיונות להשיג את עולם הקולנוע טלפונית אך ללא הצלחה. וכשיצרנו איתם קשר דרך הודעה בפייסבוק (כאנשים המעוניינים לרכוש מוצר) התנערו מאחריות לגבי אל כל אלקטרוניקה, וטענו בצורה מתחמקת כי לא קשורים אליהם. למרות שהאתר מופנה אליהם ולמרות שהכתובת זהה. מיותר לציין כמות הטלפונים, והמאמץ שבוצע על מנת לקדם את העניין. הזמן שבזבזתי בעבודה - גרם לכעס מצד המנהל, והזמן של בן זוגי -סטודנט בטכניון, שגם כן ניסה לעזור לי בנושא ולהשיג את החברה. אתמול, 26.12.16 קיבלנו אישור מחברת אל כל סוף סוף לקבלת החזר עבור המיקרוגל התקול. קיבלנו החזר בסך 49 שקלים מחברת אל כל. מחכים להחזר הנוסף מחברת גרופון. היום יצרו איתי קשר מחברת גרופון - אמרו שאקבל "שובר באתר" בסך 80 שקלים על הכאב ראש שנגרם. לא ביקשתי שום תגמול עבור ההתנהלות המגוחכת של חברת אל כל, אך 80 שקלים מחברת גרופון- שעדיין משווקת מוצרים דרך חברת אל כל לא מספקים אותי. שוב אציין ואומר שחברת אל כל לא מתועדת בשום מוסד משפטי, ויותר מכך רשומה כ"חברה מפרת חוק" באתר משרד המשפטים. האם יש דרך לתבוע את החברה על עוגמת נפש? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

תשובת עורך דין הראל לפידות - נוטריון בנימינה: ניתן להגיש תביעה קטנה בענין נסו לכתוב בתביעה כמה זמן השקעתם בענין ולכמת הכל בשעות ותאור מדויק בהצלחה עו"ד הראל לפידות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות