קרן

שכר טרחה של חברה לקבלת משכנתאות וסכסוך כספי איתם

שלום! היועץ שלקחנו עמד חלקית בהסכם איתנו לגבי קבלת המימון המבוקש. בעוד אנחנו רצים ומתמרנים בין גופים שונים - הוא חייב אותנו באופן חד צדדי בכל שכר הטרחה. נשמח לעצתך בנושא

עו"ד שולמית שנקלר

עניין זה אינו קשור למשכנתאות, אלא עניינו התקשרות חוזי ולעמידה בתנאיה. צריך לבדוק את התחייבותו של היועץ למשכנתאות - והאם היא קוימה הלכה למעשה. ככל שאתם פעלתם במקום היועץ הייתם אמורים לדבר אתו מראש על הפחתת שכר טרחתו - לעולם אל תשאירו דברים לשיקול דעתו של נותן השירות. הבהירו את הסוגיה בשלבים הראשונים להתקשרות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מסורבי משכנתא