מירב

מה לעשות אחרי שסירבו לנו למשכנתא?

מה אפשר לעשות אחרי שסירבו למשכנתא בבנק אחד? יעזור לפנות לבנק אחר? מה עושים?

שולמית שנקלר, עו"ד ורו"ח

הבנקים מסרבים ליתן משכנתה כאשר הבדיקה מעלה כי יש בעיות בהיסטוריית האשראי של הלקוח או כאשר ההכנסות המוצהרות של הלקוח מלמדות כי אין יכולת החזר להלוואה. הבנק כגוף מקצועי אינו רוצה לקחת סיכון ולהסתבך עם לקוח ללא יכולת החזר. ככל שאתם סוברים כי החלטת הבנק מוטעית וכי יש לכם יכולת החזר להלוואה, מומלץ לפנות ל'יועץ משכנתאות' והוא יוכל לעזור לכם לקבל משכנתה. מומלץ להימנע מנטילת הלוואה שעלולה לסבך אתכם בחובות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מסורבי משכנתא