מרב

החזר הלוואה לצורך קניית דירה

שלום לפני כ-4 שנים אחי לקח הלוואה מהבנק בגובה של 90,000 ש"ח לצורך קניית דירה אבל הוא לקח אותה כהלוואה ולא כמשכנתא וללא ביטוח חיים. אשתו נפטרה לפני 5 חודשים ואחי לא עובד תקופה והבנק לוחץ להחזיר את ההלוואה. אין לו אפשרות להחזיר את ההלוואה כרגע והוא לא רוצה ולא יכול לאבד את הדירה. מה ניתן לעשות מול הבנק?

שולמית שנקלר, עו"ד ורו"ח

מרב שלום, לא ברור לי מה המשמעות שהוא לקח את ההלוואה לא כמשכנתה. האם התכוונת לכך שלא שנרשם שיעבוד על הדירה? מדוע הבנק לוחץ על פירעון ההלוואה - האם נצברו פיגורים בהחזרי ההלוואה? רב הנסתר על הנגלה? הוא מוזמן לפנות למשרדי לקבל ייעוץ בהתבסס על מסכת עובדתית מלאה - כרגע לצערי אין לי מספיק נתונים כדי להשיב לו. שולמית שנקלר, עו"ד ורו"ח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מסורבי משכנתא