מיכל

אפשרויות להחזרה מהירה של משכנתא

היי אני מעוניינת להחזיר את המשכנתא אני כ-19 שנים מחזירה הרעבית גבוהה לא מיחזרתי את המשכנתא נכון להיום נשאר לי סך של 71000 שח 2 הלוואות יגמרו ב-2017 הלוואה של המדינה תיגמר ב-2022 מה אפשר לעשות ? אם את צריכה עוד פרטים צייני לי תודה על עזרתך מיכל

שולמית שנקלר, עו"ד ורו"ח

מיכל שלום, ככלל את יכולה לבצע פירעון מוקדם של המשכנתא - ככל שמדובר בהלוואה בריבית קבועה (כאשר הריבית הינה גבוהה מהריבית בשוק) הרי שפירעון מוקדם כרוך בקנס כלשהו. אם מדובר בהלוואה בריבית משתנה ה'קנס' הינו מופחת. צריך לפנות לבנק למשכנתאות לתאם מראש את הפירעון המוקדם - כך שלא תאלצי לשלם עמלת אי הודעה מראש. כדי להימנע מעלויות מיותרות כדאי להייעץ עם יועץ למשכנתאות. בהצלחה שולי שנקלר, עו"ד ורו"ח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מסורבי משכנתא