חלי מורדוב

ניכור הורי

יש לי ילדה בת 11 וחצי שעברה לגור עם אביה בגלל שלא יכולתי להיתמודד מולה מאחר שהיא פגעה בי מילולית ופיזית וכל זה בגלל שאביה הסיט אותה והכפיש את שמי עוד לא נקבעה משמורת זמנית הילדה רק בחודש האחרון חידשה את הקשר עימי בזכות שלא ויתרתי אבל עדין היא רחוקה מלהיות קרובה אלי קרה כקרח אינה זוכרת שום דבר טוב ביחד סוף החודש ייתחיל טיפול ראשון וזה בית משפט קבע עקב מצבה הנפשי של הילדה שמראה מצוקה נפשית האם הטיפול יעזור ויבחין שיש ניכור הורי? והאם אני יכולה לזכות במשמורת ? מדובר באדם שיש לו עבר על רצח בגיל 15 וגם עבר כשהייתי בהריון חנק אותי וישב שנה וחצי ולפני 9 שנים על אלימות שגם ישב שנה ולפני 3 שנים על החזקת סם? ואני גם רוצה לציון שיש לו עכשיו משהי שהוא חיי איתה שנתיים וחצי והספיק להביא עוד שני ילדים

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

חלי שלום, נושא המשמורת נקבע על ידי ביהמ"ש כאשר טובת הילדה עומדת לנגד עיניו. אינני מכירה את נסיבות העניין ולכן אינני יכולה לומר לך מהם סיכוייך לזכות במשמורת על הילדה בוודאי לא במצב שזו הועברה לחזקת אביה.