משה

מדור

כשכתוב בתביעה למזונות שדורשים עבור קטין אחד עבור העמדת מדור 700 ש"ח חלק יחסי. ועבור הקטין השני העמדת מדור 700 ש"ח חלק יחסי. למה הכוונה במלים חלק יחסי. והאם הכוונה שהסך הכולל שהם תובעים בכתב התביעה גין עבור העמדת מדור לשני הקטינים הוא 1,400 ש"ח. והאם הסכום הנ"ל אכן משקף סכום להעמדת מדור או שהוא גבוה מידיי.

עו"ד גיל בר-זהר

כאשר יש קטין אחד, האם זכאית להשתתפות בהוצאות מדור בשיעור של 30%. כאשר יש שני קטינים, ההשתתפות עולה לשיעור של 40%. על מנת לוודא אם הסך הכולל שהם תובעים כהשתתפות בהוצאות מדור גבוה או ריאלי, עלי לעיין בכתב התביעה.