סיון

כיצד ניתן לבטל הסכם ממון?

אני גרה עם בן זוג מזה 5 שנים. נשואים בשנה האחרונה. חתמנו על הסכם ממון כמה חודשים לפני הנישואים. מה הדרך המקובלת לביטול הסכם ממון?

עו"ד גיל בר-זהר

סיון שלום רב, הסכם ממון אינו ניתן לביטול בלא עילת ביטול. עילות ביטול יכולות להיות פגמים בכריתת ההסכם, כגון הטעיה או עושק, היעדר גילוי נאות, או פגמים באישור ההסכם בפני בית המשפט. במקרים מסוימים ניתן לטעון כי בני הזוג זנחו את ההסכם ולא התנהגו לפיו. כאמור, כל מקרה לגופו. לצורך ייעוץ קונקרטי המתייחס להסכם הממון עליו חתמת, את מוזמנת לפנות למשרדנו. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד