אלינור

רישום חלקי בדירת ירושה

רישום בעלי בחלקי בדירת ירושה שקיבלתי. חלקי שלי כבר ברשום בטאבו יחד עם אחי, ואני רוצה לצרפו מרצוננו כשותף לחלקי. מה הפרוצדורה? ובאילו תקנות ההליך מעוגן?

עו"ד גיל בר-זהר

אלינור שלום רב, מה שאת מבקשת לבצע אינו "רישום" כי אם הענקה של חלק מהנכס שלך לבעלך. זוהי עסקת מתנה במקרקעין, שיש לטפל בה כפי שמטפלים בעסקת מתנה בין קרובי משפחה. הפרוצדורה הנה הכנת תצהירים ודיווח העסקה והיא נעשית באמצעות עורך דין. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד