קובי

שכר טירחה לעו"ד בתביעת גירושין

אישתי תבעה אותי גירושים סגרי עם העורך דין שלי מדרגות של שכר טירחה הסכם 10 אלף כתבי הגנה 15 אלף בזמן התהליך אישתי ואני עלינו על דרך הישר ולא נאלצנו להגיע לבית משפט העורך דין של אישתי הגיש תמיד תביעת שלום בית והעורך דין לא נענה לדרישות שלי ואני לא מרוצה מזה מה עושים?

עו"ד גיל בר-זהר

קובי שלום רב, עורך הדין שלך רשאי לדרוש שכר טרחה ככל העולה על רוחו ואתה לא חייב להסכים או לעבוד דווקא איתו. אם הסכמת וחתמת על הסכם שכר טרחה, יש לנהוג בהתאם להסכם, למעט אם הוא מקפח או לא הוגן. זכותך תמיד לפטר את עורך דינך אם אינך שבע רצון. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד