נילי

מכרתי את דירתי ובחוזה המכר סעיף לא ברור

שלום רב, אני מכרתי את דירתי ובחוזה המכר רשום כי המוכר ( להלן אני) אינו יכול לעשות כל פעולה משפטית מרגע חתימת חוזה זה. מסירת הדירה לקונה על פי החוזה הינה רק בעוד שנה. האם זה אומר שבמשך השנה הזאת אין לי אפשרות להשכיר אותה אף על פי שהדירה עדין בבעלותי ובחזקתי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

לפי הניסוח אכן אי אפשר להשכיר כי ודאי שזו פעולה משפטית. יחד עם זאת, כדאי לפנות לעורכי הדין שבעסקה וייתכן שניתן יהיה להגיע להסכמות בעניין זה שמצד אחד לא יפגעו בזכות שלך להפיק תשואה מהדירה ומצד שני יבטיחו שהקונה יקבל את הדירה כפי שהיא בטרם השכרתה. בברכה,