אביב

פיצויים עקב איחור של 7 חודשים בקבלת הדירה

שלום אנו רכשנו דירה מקבלן לפני שנה וחצי בחוזה כתוב שההינו צריכים לקבל את הדירה ב30/05/2015 עד עכשיו עדיין לא קיבלנו את הדירה וזה כנראה יהיה החודש בררתי עם הקבלן על פיצויים ונאמר לי שהם מוגנים מגיע להם חודשיים ע"פ החוזה +3 חודשים שחתמתי לקבלן המבצע על שינויים שעשיתי בדירה (חשוב לציין שאני לא חשבתי באותו הרגע על הזמן שהחתימו אותי וגם לא אמרו לי שמחתימים אותי על 3 חודשים זה פשוט הופיע שם ואני כמו פתי חתמתי ) בנוסף הוא הכניס לי את המלחמה/מבצע צוק איתן שהיה השנה וכך הוא הגיע לזה שלה מגיע לי כלום אבקש את דעתך בנושא תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

חודשיים על פי חוק זה נכון, 3 חודשים איחור בשל שינויים נראה לי זמן ארוך מאד אבל זה תלוי איזה שינויים בוצעו. בכל מקרה אם חתמת על 3 חודשים הרי שטענות על לא ידעתי לא קראתי כנגד חתימה הן טענות לא קלות להוכחה. לגבי צוק איתן - אי אפשר לחוות דעה ללא נתונים נוספים. בברכה,