מושיקו

זכרון דברים מול חוזה ברכישת דירה

רכשתי דירה, בזכרון הדברים צוין כי התמורה הינה יחידה וחניה אך ללא מחסן. בחוזה שחתמנו עליו בפועל בנספח התמורה מצוין היחידה החניה והמחסן ימסרו בתמורה ל..... הגיע רגע האמת הקבלן מתנער מהחוזה ואומר שמדובר ב"טעות סופר". רציתי לדעת מה קביל, זכרון הדברים או החוזה בפועל. חשוב לציין שהחוזה נערך ע"י עו"ד מטעם הקבלן ונחתם בנכוחותו של הקבלן ושל העו"ד. תודה. מושיקו

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

בדר"כ בחוזים קבלנים נכתב במפורש שהסכם המכר המפורט מבטל כל סיכום קודם והוא זה שקובע. יחד עם זאת בנסיבות האמורות אם באמת לא סוכם על קבלת מחסן במסגרת התמורה, יהיה זה חוסר תום לב לנסות להסתמך על החוזה. העניין מורכב מדי לייעוץ בפורום כיוון שצריך את מלוא נסיבות העניין.