אבי

הפרת חוזה של לקוח עם מתווך דירה

שלום למנהל הפורום וברכות על הפורום החשוב אני מתווך חדש יחסית והחתמתי כמקובל לקוחות על ניירות והסכם מולי. לאחר שהראיתי את הנכס והתחלנו במגעים עם בעלת הדירה הם השיבו במסגרת המו"מ איתי שהם סגרו איתה מחיר ולי מוכנים לשלם 1% בלבד במקום 2%. הלכתי לקראתם וויתרתי על המעמ - אבל כרגע הדבר לא סגור. אציין שהם חתמו על החוזה אתמול מול בעלת הדירה. אודה לעזרתך בדחיפות תודה!

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב תודה על הברכות. אם הלקוחות חתומים מולך על הסכם מסודר לגבי הדירה שהם רוצים לרכוש אזי הם מחוייבים לשלם את כל מה שסיכמו איתך. בהחלט לעיתים לא רוצים לפוצץ את העסקה ובאים לקראת ונותנים הנחה. כל עוד לא הבטחת אחרת, אתה רשאי לבקש את הסכום של 2% - ולעמוד על שלך. בהצלחה רבה,