ציפי שטרן

האם משווק דירות צריך רישיון תיווך

ברצוני לדעת,הרי מוכר דירה לא צריך רישיון ,גם אם הוא זה שהלך לחפש את הקונה,וכיו"ב קבלן או יזם שמוכר את הדירות שלו. ברצוני לשאול -האם משווק דירות לקבלן,צריך רישיון,או שמא-הוא היד הארוכה של הקבלן-או במילים אחירות:מזכיר,שיושב במשרד ומקבל לקוחות. בתודה מראש

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם משווק הדירות מקבל את משכורתו / עמלה שלו מהקבלן אין בעיה בכך והוא לא חייב להיות בעל רישיון. אם מדובר בגביית עמלה מהקונה הסופי - הרי שהמשווק צריך להיות מתווך בעל רישיון. בהצלחה רבה,