שלומית

תנאי שכירות שהופרו עקב ניתוק חשמל מבניין

אשמח לחוות דעתך: אני שוכרת דירה בבניין שכולו שייך לבעל נכס אחד. נקלענו למצב שבו עיריית ת"א הוציאה צו לחברת חשמל לנתק את הבניין מחשמל עקב בנייה לא חוקית או משהו בסגנון (אולי זה קשור לחלוקת הדירות אינני יודעת): בכל מקרה 3 ימים היינו מנותקים מחשמל ,הוא בחול אבל אביו שמטפל בכך חיבר אותנו לגנרטור, אך אין דעת לכמה זמן: אני מעוניינת בפיצוי כספי (גם האבא אמר שיהיה )מה ניתן לדרוש , דבר נוסף: יש צפי שהדבר יימשך : האם זה מקרה שאפשר להפר חוזה ולעזוב את הדירה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אין זה נושאו של הפורום תיווך. אנא שאלו בפורום המתאים, בהצלחה,