אהרן בצלאל

תווך נתינה מהמתווך למוכר דירה

האם יש אפשרות או דרך למתווך להציע למי שרוצה למכור דירה שיקבל עורך דין ללא תשלום. או שיווי שכר העורך דין, או ע"י הקונה או שיקבל דמי תווך. אני מחפש כל דרך שאפשר. לא לפרסום. תודה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב האפשרות לתת את שירותי העו"ד היא בעייתית מאחר ואתה לא עורך דין בעצמך. האפשרות לתת את שווי עלות העו"ד - היא כבר סבירה יותר, וזאת לאחר שאתה מסכם עם עו"ד על עלות טיפולו - אתה יכול לתת את ההנחה ללקוח - תוך קיזוז שכר טרחת המתווך בהתאמה. יש לעשות הכל ברגישות הראויה כמובן. להזכירך, כל הסכם שכ"ט בין מתווך ללקוח יש לערוך אותו בכתב. בהצלחה רבה,