עדי

דמי תיווך- הסכם בע"פ

שלום, לפני כחצי שנה חתמנו על טופס תיווך עם עמלה בסך 2%, חצי שנה לאחר מכן, במעמד משא ומתן על מחיר הבית, שבו נכחו המתווך ובעלי הבית, המתווך הסכים להוריד משמעותית את דמי התיווך , והסכמה זו הובילה בסופו של דבר לחתימת העיסקה. לאחר החתימה המתווך חזר בו מההסכם בע"פ שנעשה בנוכחות עדים, ודרש את הסכום המלא. יש בידי הקלטה שבה הוא הודה שסגרנו על הסכום הנמוך יותר. במקרה שנגיע לבית משפט, ובהנחה שההקלטה קבילה ושיש את בעלי הבית כעדים, מה סיכויינו במקרה שנגיע לבית משפט. תודה מראש, עדי

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם ההקלטה תתקבל והעדים יעידו אכן יש סיכוי להפחתה בדמי התיווך בהליך המשפטי. קח בחשבון שנטל ההוכחה יהיה עליך ואתה זה שיצטרך לנהל את ההליך שגם לו יש עלות. בהצלחה,