גילי

עוד שאלה בבקשה בנוגע להסכם בלעדיות

האם בהסכם בלעדיות אני מחוייב לפרט את פעולות השיווק כלומר לרשום: עפי תקנון בחוק המתווכים יעשה המתווך לפחות 2 פעולות: 1. הצבת שלט 2. שיתוף פעולה עם 5 מתווכים 3. פרסום באינטרנט וכו'.... או שאפשר לרשום: כי המתווך מבצע פעולות שיווק רבות ופעילות סוכנים הכרוכה בהוצאות מרובות היה ומכל סיבה ימכר הנכס בתקופת הבלעדיות שלא באמצעות גילי להלן "HhhhhHH"(שם המשרד) ישלם הלקוח ל גילי להלן "HHHHHHH" את עמלתו כמוסכם. אשמח מאוד אם תעזור לי בזה אני מעדיף לא לפרט .

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב ע"פ תקנות המתווכים במקרקעין (פעולות שיווק), התשס"ה-2004 הינך מחוייב לפרט את פעולות השיווק. ניתן להסכים עם הלקוח על פעולה/ות אחרות ובתנאי שיצויין מהן הפעולות ואם הן באות במקום או בנוסף לפעולות הרגילות. בהצלחה רבה,