מזי

הגשת תביעה על טיפול הסרת שיער בלייזר גרם לי לנזק על העור

התחלתי טיפול הסרת שיער בלייזר לפני 5 חודשים אחרי 5 טיפולים הופיעו לי על העור סימנים שנראים כמו כוויות על העור. פניתי לרופא עור והוא אישר לי להמשיך בטיפול לא אמר לי להפסיק או לשים על זה משחה כלשהי המשכתי בטיפול והנזק שמופיע לי על העור הוא גדול ואני לא מסוגלת לחשוף את המקום. הנזק שנעשה לי הוא פשוט קשה. האם כדאי לתבוע את הרופא והאם אני צריכה לתבוע גם את מכון הלייזר שהמשיך את הטיפול למרות הנזק שנוצר לי?

ד"ר (לרפואה) ועו"ד שלהב קמחי

מזי שלום, יש בהחלט מקום לשקול הגשת תביעה. במשרדי טיפלתי במספר מקרים דומים. אנא צרי עמי קשר. בברכה, עו"ד דר' שלהב קמחי