מאור

צלקות מניתוח להקטנת חזה וניתוח מתקן

אשתי קיבלה אישור בקופ"ח לניתוח הקטנת חזה בגלל שהיו לה כאבים גב חזקים. אחרי הניתוח הבנו את גודל הזעזוע בגלל שנשארו לה צלקות נוראיות ומכוערות ועכשיו היא אמורה לעבור ניתוח תיקון חדש. עוגמת הנפש מפח הנפש ואובדן ימי העבודה שחוותה הם גדולים. אנחנו חושבים אחרי שהיא תעבור את הניתוח המתקן לתבוע על רשלנות של המנתח. האם יש לנו קייס לתביעה?

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

מאור שלום, נשמח לדעת האם קיבלת ייעוץ והכוונה לעניין התביעה ברשלנות רפואית עקב הצלקות שנותרו לאחר ניתוח הקטנת חזה. נשמח לסייע בברכה ד"ר עו"ד איריס טרומן 054-5795890

ד"ר (לרפואה) ועו"ד שלהב קמחי

שלום מאור, יש בהחלט מקום לפנות לעו"ד ורצוי לעשות זאת עוד לפני הניתוח המתקן, כדי שניתן יהיה לתעד את כל הנזק שנעשה לה. שימו לב גם שאתם לא חותמים על שום טופס שימנע מכם הגשת תביעות עתידיות. מציע שתדברו אתי בהקדם. עו"ד דר' שלהב קמחי