מיקי

תביעה על רשלנות בניתוח פלסטי באף

לפני 5 שנים עברתי ניתוח פלסטי באף ומאז הניתוח יש לי בעיות נשימה דרך האף שבגללו עברתי ניתוח נוסף שלא עזר לבעית הנשימה. האם יש מקום לתביעה על רשלנות רפואית חמש שנים אחרי הניתוח הראשון?

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

מיקי שלום, האם קיבלת מענה משפטי לעניין הסיבוכים עקב ניתוח פלסטי באף ? נשמח לסייע . 054-5795890 בברכה ד"ר עו"ד איריס טרומן

עו"ד דר' שלהב קמחי

מיקי שלום, יש בהחלט מקום לבדוק את המקרה לעומק. אני מציעה שתפנה אל שני המוסדות הרפואיים בהם נותחת לקבל את התיעוד הרפואי שלך, ולאחר מכן אני מציעה שתפנה לעו"ד העוסק בתחום הרשלנות הרפואית. אשמח לסייע.