הלנה בוגדזל

ניתוח אף משולב שלא הצליח

שלום, נאמר לי שאחת הקונכיות במצב כאילו לא נותחה. החתימה על כל הטפסים והרישום של מה שיעשה בניתוח נעשו בשש בבוקר לפני תחילת הניתוח שנמשך רק 30ד'. האם יש לי עילה לתביעה?

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

הלנה שלום, האם קיבלת ייעוץ והכוונה משפטית לעניין פנייתך בנושא ניתוח אף משולב שלא הצליח. אשמח לסייע עו"ד ד"ר איריס טרומן 054-5795890

עו"ד דר' שלהב קמחי

שלום הלנה, יש בהחלט מקום לבדוק לעומק את המקרה. פני למוסד הרפואי בו נותחת ובקשי העתק מהתיק הרפואי, לרבות העתק מטופס ההסכמה לניתוח. לאחר מכן פני להתייעצות לעו"ד. אשמח לסייע. בברכה, עו"ד דר' שלהב קמחי

הלנה

הניתוח לא נעשה דרך בית חולים. האם עלי לבקש את ההעתק מהרופא עצמו?

עו"ד דר' שלהב קמחי

כן