לירז

רשלנות ואכזבה קשה מטיפול בהסרת שיער בלייזר

שלום רב, טופלתי במכון בהסרת שיער בלייזר ברגליי. הבטיחו 100% תוצאות ללא כאב, ללא תופעות לוואי והתאמה לעור. בפועל אחרי כמה טיפולים וכמה חודשים, אפשר לומר בוודאות ש- 100% הצלחה אין בטיפול ויותר מזה גם יש לי כתם או שתיים חומים ברגל. האם יש פה קייס לתביעה של רשלנות?

ד"ר (לרפואה) ועו"ד שלהב קמחי

שלום לירז, אני מציעה לך לבדוק עם עו"ד העוסק ברשלנות רפואית האם נותר נזק כתוצאה מהטיפול המצדיק הגשת תביעה ובדיוק מה הובטח לך ועל אילו מסמכים חתמת. בברכה, עו"ד ד"ר שלהב קמחי