ניסן

לפני חתימת חוזה - ישנם סעיפים שלא מקובלים עליי וסעיפים שאני רוצה להוסיף

שלום אני לפני חתימת חוזה ויש בחוזה סעיפים שלא מקובלים עליי ואני מצידי רוצה להוסיף סעיפים שיגנו עליי. מה אני צריך לעשות כדי שהחוזה לא יבוטל לגמרי?

עו"ד גיל ורגון

ניסן שלום, ממליץ לך לקבל יעוץ משפטי מעו"ד העוסק בתחום הזכיינות שכן קשה לי לראות כיצד ניתן לשמור על זכויותייך בהסכם זכיינות ללא יעוץ משפטי מתאים בהצלחה

יואל

אבל האם ניתן להכניס משווק ביני לבין המזכה אם אני חתום על זכיון מולו. וכן תודה אני אפנה לען"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות