זכיינות - כללי ברזל לרכישת בית קפה - פורום זכיינות

שאלה חדשה
  • אביטל

    נשלח ע"יאביטל 15:03, 6 באפריל 2014

    היי, מהם כללי הברזל לרכישת זכיון בית קפה? הוא אמור להיות ממוקם באיזור אסטרטגי שנראה בעיני מצוין. השאלה היא איך אפשר לדעת האם השכנים שנמצאים בסמוך מסכימים ומודעים לבניית בית הקפה, מבחינת רעש ריחות חניה וכ'ו. דבר שני איך אני יכולה לדעת מה האינטרס של הרשת לצאת בהקמת 7 סניפים בשלוש שנים הקרובות, זה נראה מחשיד בעיני קצת או שאולי זה מקובל? גדילה כל כך מהירה? היכן אוכל למצוא מסמכים ל-האם הרשת נמצאת בהפסדים/חובות/בעיקולים שונים? תודה מראש, אביטל

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד גיל ורגון

    עו"ד גיל ורגון,מנהל הפורום

    15:25, 6 באפריל 2014

    אביטל שלום,

    השאלות ששאלת מלמדות על התעמקות וטוב שכך...
    יש לבצע את כל הבדיקות בטרם רכישת הזיכיון.
    לרשתות יש אינטרס לפרוס במהירות - זה מחזק את המותג ומהווה מנוף להכנסות.
    לא כל מותג יודע להחזיק פריסה מהירה שכזו

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד גיל ורגון

מנהל הפורום: עו"ד גיל ורגון

מייסד משרד עורכי הדין ורגון דנון ושות'. בעל 20 שנות ותק וניסיון, נוטריון ומגשר מוסמך. עו"ד ורגון מל
למידע נוסף

053-9374439 חיוג
הודעה

שוקלים להצטרף לרשת קיימת כזכיין? חושבים שהעסק בשל להפיכתו לזכיינות? ישנן נקודות רבות לחשיבה ותכנון מוקדם על-מנת שהזיכיון יצליח ולאורך זמן.