ינאי

נתונים כספיים של החברה

אני מעוניין לקנות זיכיון של רשת של בתי קפה כרגע בשלב של משא ומתן האם בעל הרשת צריך להראות לי נתונים כספיים של החברה רווחים הפסדים של החברה?

עו"ד גיל ורגון

ינאי שלום, שמח מאוד על שאלתך והיא הזדמנות להזכיר כי כל המצגים שלפני הסכם שלא מצאו מקום בהסכם עצמו - אינם מחייבים את המזכה לכן הבטחות כי סניף זה או אחר עושה מחזור כזה או אחר- אינן בעלות משמעות משפטית ללא מסמכים. מובן כי קיימת חשיבות ויתרון גדול לקבלת מסמכים המעידים על נכונות ההצהרות של המזכה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות