סמדר

קנייה בסניף של רשת שאני לא מורשית להיכנס אליה ואני לא יכולה לעדכן את בעל הזיכיון על כך

בתוך סופר דוש יש את אחד הסניפים של בונז'ור . קנה אותו זכיין. הזכיין מעסיק עובדים שהחליטו לא להכניס אותי לסניף בגלל חשבונות פרטיים בעל הזכיון לא יודע מהסיפור, הוא בן אדם מאוד עסוק וקשה מאוד לתפוס אותו. מה אני צריכה לעשות כדי להיכנס לאותו סניף ולקנות ממנו?

עו"ד גיל ורגון

סמדר שלום, הפורום עוסק בשאלות כלליות בענף הזכיינות. שאלתך מדברת על מקרה פרטני שאין לי יכולת בשלב זה לחוות דעתי ללא קבלת כל הפרטים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות