שלומי

חנייה משמאל בכביש חד סטרי

אני חונה כדרך קבע בצד שמאל בכביש חד סטרי לאחרונה סומן הצד השמאלי באדום לבן וישנו קטע של 10 מ' שאינו מסומן כלל. זה המקום בו אני חונה בקביעות ...בנוסף, בצד ימין של הכביש מותרת חנייה עד לפני האזור המקביל למקום בו אני חונה (מולו שבצד שמאל) בקטע זה סומנו על הכביש סומנו מעטפות על מנת שלא תהייה חנייה בקטע הזה .יוצא מצב שרכב שנוסע אמור לעקוף את רכבי מימין ולעבור על המעטפות ששם אין חנייה ..כך שבפועל אין הפרעה לתנועה ..היום פקח החליט בעקבות תלונה להגיש לי דוח על הפרעה לתנועה ? אשמח לתשובה

עו"ד שי גלעד

כדאי שתפרט את הנסיבות שנרשמו בדו"ח ואת העבירה המיוחסת לך כפי שכתוב בדו"ח כדי שניתן יהיה לענות לשאלתך באופן ממצה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה