אהרן

דוח מהירות מצולם בשעה לא הגיונית

קיבלתי דוח ממצלמת מהירות ובתאור הדו"ח מופיעה השעה 04:30 יתכן שהייתי באיזור שצולם התמונה כי חזרתי מחתונה באותה ערב אבל ממש לא בשעה הזאת אלא בסביבות חצות. האם הדו"ח תקף אם השעה לא נכונה ואיך אני יכול להוכיח שבכלל ישתי בבית באותה שעה שמופיעה בדו"ח? תודה

עו"ד שי גלעד

את הדו"ח קיבלת בשל היותך רשום כבעלים של הרכב. יהיה עליך להוכיח לא רק שלא נהגת, אלא מי כן נהג. אם תצליח להוכיח כי קיים פגם בשעון המצלמה , יתכן שיבוטל כתב האישום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה