אלחיי

יעוץ

אנחנו 4 אחים שאמורים להתחלק בנחלה 2 מאיתנו רוצים למכור את הנחלה ולהתחלק בכסף.ו2 לא רוצים למכור אנחנו מנסים להגיע להסכם הבעייה שהאח שרוצה לרכוש את חלקנו מערים קשיים בגדול אין לנו בעייה לתת לו את הזכות לרכוש הוא טוען שהחלוקה תהייה חלוקה בעיין ולא חלוקה במכירה(הוא לא מוכן להעמיד את הנחלה למכירה אלא להביא שמאיי של בית משפט שיקבע מה חלקו של כל אחד ביעוץ ראשוני הומלץ לנו למנות מנהל עיזבון ןלפרק את הנחלה(ושהאח שמעונין ירכוש) מניסיונך בתחום מה עדיף לנו פירוק שיתוף במכירה או חלוקה בעין בכבוד רב ותודה מראש

עו"ד רגב אלקיים

אלחיי שלום ככלל, מקסום הרווחים נעשה באמצעות העמדת הנחלה למכירה (מוכר מרצון לקונה מרצון), כאשר לאחים יש זכות להשוות להצעה הגבוהה ולרכוש במחיר זה. מצד שני, ניהול הליכים בבית המשפט עשוי לגרום למתחים ולסכסוך בין האחים. הנני מציע כי תפנה אליי בפרטי עם מידע רלוונטי לגביכם (לדוג' האם החלו הליכים בבית משפט? האם ביקשתם צו ירושה וכו) על מנת שאוכל לתת לך מענה מפורט יותר בעניין. בברכה,