שרית

ועדת קבלה בקיבוץ

שלום , שאלתי היא בנושא ועדת קבלה להרחבה בקיבוץ . לא עברתי ועדת קבלה של הקיבוץ בו אני גרה יש לציין שאני רק שוכרת דירה בקיבוץ וחשבונו לבנות בהרחבה . ורציתי לדעת אם אני יכולה לבקש פרטים לגבי קריטריונים שלא עמדתי בהם . האם ועדות קבלה חוקיות ??? האם יש משהו שאני יכולה לעשות מבחינת החוק כדי לשנות את ההחלטה . תודה רבה

עו"ד רגב אלקיים

שרית שלום עלייך לעיין בתקנון הקיבוץ (אם לא יתנו לך - את יכולה לקבלו מרשם האגודות) בתקנון מוסדרת האפשרות והפרוצדורה לערער/לערור על החלטת ועדת הקבלה. בברכה,