ליאור עטייה

מבנה בשימור במושב חקלאי 0545225917 עושה מאמץ עילאי לרכוש אותו

יש לי ולאחותי בית שהוא מבנה בשימור במושב חקלאי ויש בחור צעיר שמספרו 0545225917 שמוכן לשלם לנו מעבר לכל הצעה שקיבלנו קוראים לו דני פרארו מדוע יש אינטרס לאדם באשר הוא לרכוש מבנה בשימור? האם אנו לא מבינים מה יש לנו ביד? אין אנו רוצים להתעסק בשחזור שלו האם כדאי להביא שמאי? למה מבנה בשימור שווה לאנשים אחדים הרבה והיו כאלו שבכלל ברחו מזה אנחנו לא רוצים להיות פראיירים תודה ליאור עטייה

עו"ד רגב אלקיים

ליאור שלום, משאלתך משתמע כי מדובר בסוגיה עסקית-כלכלית, ולא בשאלה משפטית. בברכה,