שי

שיוך קרקעות

קיבוץ חנתון בצפון קיבל טיוטה של סכום לתשלום דמי ההיוון.נשאלת שאלה מדוע טיוטה ולא דף סופי ורשמי,האם זה התהליך? שנית, האם כדי לשלם דמי היוון הבנק מאפשר לקחת משכנתא (כלומר המינהל מקרקעי ישראל,נותןאישור לבנק שהרוכשים ישלמו דמי היוון ויהיה שיוך קרקעות ובכך מאפשר לבנק לתת משכנתא?) והאם דמי ההיוון צריכים להיות משולמים תנך 30 יום,ובתוך התקופה הזו צריך להזדרז ולקחת משכנתא?

עו"ד רגב אלקיים

שי שלום, שאלותיך צריכות להתברר מול הקיבוץ, רשות מקרקעי ישראל, והבנק ממנו אתה מעוניין לקחת משכנתא (על פי העניין). בהצלחה