צביקה

עבירות רכוש של בננו והשפעה על הגיוס

למנהל הפורום הנכבד שבוע טוב, בננו היקר, ילד מוכשר ומקובל מאוד, אך גם פזיז לצערנו. ביצע שתי עבירות רכוש (כיתה י'). אחת בביה"ס ואחת בשכונה עצמה. נחקר ע"י קצין במשטרה וגם מנהלת ביה"ס מעורבת במקרים. אנו עובדים עם מטפלת צמוד מאז המקרים וישנו שיפור מנטלי גדול. הילד קיבל צו ראשון ובעל נתונים מאוד גבוהים ומוטיבציה חזקה - האם לרישום במשטרה, ישנה השפעה או סכנה מאי-כניסה לימי סיירות למיניהן בבא היום? הוא מעוניין להגיע לסיירות בלבד ואנו חוששים שדלת זו תיחסם בפניו בשלב הראיונות.

עו"ד דרור שלום

שלום צביקה. מנסיון שלי מול בני נוער אחרים , כאשר הם מגיעים לצבא וישנם תיקים פתוחים במשטרת ישראל , יש לכך השפעה על תהליך הגיוס בהתייחס ליחידות מסויימות. אם התיקים פתוחים יש לדאוג מול יחידת החקירות או התביעות לסגור תיקים אלה. יתירה מכך במידה ומדובר במעידה חד פעמית ובעבירה שאינה ממש חמורה ניתן לסגור את התיקים אפילו ללא הותרת רישום משטרתי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבריינות נוער