גבי

רישום פלילי על גניבת רכוש ע"י נער בן 15.5

רציתי לברר מה העונש המקובל על גניבה של רכוש מביה"ס של נער בן 15.5 והאם בגיל כזה כבר יש רישום פלילי?

עו"ד דרור שלום

שלום גבי. העונש המקובל משתנה מאחד לשני וזאת בגלל מספר פרמטרים, יש לבדוק האם נסיבות העבירה אינן חמורות, יש לבדוק האם זו העבירה היחידה שהקטין ביצע, האם הוא מודה או לא. לקטינים יש יתרון בכך שהם יכולים לסיים את התיק עם רישום פנימי , כלומר ללא רישום פלילי במחשב שילווה אותם למשך שנים. אם זו המעידה הראשונה שלו ניתן לסיים את ההליך נגדו ללא רישום שיפגע בו בעתיד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבריינות נוער