שולה

סגירת מרפסת מקורה

אנחנו גרים בדירת גן ורוצים חלק מהחצר באלומיניום. הכוונה היא לסגירת אזור שיש לו תקרה (הרצפה של מרפסת הקומה שמעלינו) ושני קירות בנויים (האחד חלון הסלון והשני הוא חומת לבנים בגובה 1.90 (כך נקנתה הדירה) שמצריך סגירה של היתרה בלבד. האם אנו זקוקים להיתרים בהתחשב בכך שאנחנו סוגרים את זה בחלונות בלבד?

עו"ד יגאל מירון

הפעולה המבוקשת מצריכה היתר. לא זו אף זו, אם שטח החצר הוא רכוש משותף, הרי שכדי להוציא אותו מכלל הרכוש המשותף, יש לקבל הסכמה של 100% מבעלי הזכויות בבניין. עו'ד יגאל מירון