לילי

מכירת קומבינ ה

שלום לך לפני 15 שנה בערך אימי רכשה בית מהקבלן במכיר קומבינה , זאת אומרת או רשום בדירה , בנתיים הוא צבר חובות מעמ על הדירה והדירה מעוקלת וכך כך הביניין , לפני מספר חודשים היא העבירה לי במתנה את הדירה אצל עורך דין , כמובן זה היה מוי וידעתי שייש עיקולים על הדירה , הדירה היא דירה להשקעה ומושכרת , שאלותיי הם כיצד עלי בדוק א ענין העיקולים איפה להתחיל תודה

עו"ד יגאל מירון

שאלתך אינה ברורה די הצורך למתן תשובה עניינית. על מנת לברר את מצבה המשפטי העדכני של הדירה יש להוציא נסח רישום עדכני בלשכת רישום המקרקעין (טאבו). בנסח יהיה רשום מי הם הבעלים הרשומים ויהיה רישום של שיעבודים ועיקולים. אח"כ יש להתייעץ בעו"ד.