מימי

מכירת דירה - אופציה

בניין שבו אני גר אמור להכלל בקרוב בתוכנית תמ"א 38 הדירה שלי לא מאוישת כרגע ויש בכוונתי למכור אותה בהנחה שהפינוי בינוי יתבצע מציעים לי בסוף הפרוייקט דירה נוספת כפיצוי על הסכמה לפינוי ואפשרות בינוי כאמור , היות ויש בכוונתי למכור כאמור , שאלתי היא : האם עלי להתחשב בשידרוג ( דירה נוספת ) בעת המכירה עכשיו ולבקש יותר על מכירת הדירה העכשווית בהתחשב באופציה הקיימת בעתיד ואיך עושים זאת הלכה למעשה ....תודה רבה מראש !

עו"ד יגאל מירון

הפוטנציאל העתידי הוא בפירוש בעל ערך וניתן להביאו בחשבון העת מכירת הדירה, קרי - למכור אותה במחיר העולה על דירה מקבילה ללא פוטנציאל. בהצלחה