מרגלית

הפיכת מחסן לדירת מגורים

שתי שאלות: 1) מחסן שאנחנו משלמים עליו ארנונה מלאה כדירת מגורים מה דינה כלפיי העריה, האם בעקבות התשלום המלא לבקשת העריה אנו יכולים להפוך אותה לדירת מגורים חוקית? 2) מה הנוהל לקבלת שימוש חורג מהמותר (מדובר במחסן לדירה) ? 3) האם בעקבות תשלומי הארנונה המלאים שאני משלם על המחסן אני יכול להפוך אותם לדירת מגורים?

עו"ד יגאל מירון

תשלום הארנונה אינו מכשיר כל עבירה ואינו סולל דרך לקבלת היתר או הקלה. להכשרת העניין פנו לאדריכל המתמצא בתחום.