אייל

השתחררות מחוזה

שלום, יש לי חנות למוצרי חשמל כבר שנתיים. אני מעסיק מקדם אתרים כדי שיקדם את האתר שלי כבר קרוב לשנה וחצי ולא רואה התקדמות משמעותית מבחינת ההופעה של האתר שלי בגוגל. אני יודע שלוקח בין חצי שנה-שנה לראות תוצאות אבל לא רואה הוא אומר שהוא עובד על זה. איך אני יכול להיות בטוח? אני חתום איתו על חוזה לעוד חצי שנה ומשלם לו הון. מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להשתחרר מהחוזה הזה?

עו"ד גיא הרשקוביץ - מנהל הפורום

אייל בוקר טוב, רק לאחר שאעיין בחוזה יהא באפשרותי לתת לך תשובות טובות. בנוסף, כדי לבחון האם הוא מבצע את עבודתו נאמנה, אני ממליץ לך לפנות למקדם אתרים ולשמוע את דעתו קח בחשבון שלמקדם אתרים שתפנה אליו על מנת לשמוע את דעתו על מקדם האתרים הנוכחי יש אינטרס לומר לך דברים מסוימים בגנותו של המקדם הנוכחי ולכן קח את הדברים שנאמרים לך בפרופורציות. אני ממתין ליצירת קשר והעברת ההסכם לעיוני. בברכה, גיא הרשקוביץ, עוד