אדווה

מכירת מוצר

שלום אני רוצה לשווק מוצר שלי שאותו אני אפרסם בעמוד הפייסבוק שלי. כשמישהו יתעניין במוצר הוא ישלם ואני אשלח אליו אותו אבל אני לא מוגדרת כ"עסק" או "חברה". האם אני צריכה להיות?

עו"ד גיא הרשקוביץ

שלום רב ככל כל מי שמוכר ו/או סוחר במוצרים נחשב כעבעל עסק. ניתן לבדוק לפתוח עבורך עוסק זעיר ו/או מורשה ולזה יש שיקולים משפטיים שונים. את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך השלמת פרטים והמשך בדיקה בדרכים המקובלות.