שרון

סגירת עסק אני סוגר עסק בעקבות הפסדים נשאר חובות שאני מנסה לשלם. כמו כן יש חוב לארנונה האם יש אפשרות לצמצם החוב או לבטלו אין פשיטת רגל בשלב זה

מה ניתן לעשות.

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

שרון שלום, ראשית חשוב לציין שיש מספר פרטים חשובים שיש לדעת, כגון האם מדובר בחברה בע"מ או לא, האם הינך בעל מניות יחידי או לא, האם מדובר בשותפות, וכן ממה נצבר החוב? דיני פשיטת הרגל חלים על בן אדם פרטי ויש להם מספר תנאים בשלב זה חסרים פרטים בשאלתך על מנת שניתן יהיה לדעת אם ניתן להימנע מכך. כמו כן לעצם השאלה של הפחתת החוב, ככלל ניתן לבקש הסדר חוב עם רשויות, כמובן שהדבר תלוי בנסיבות. מוצע, לפנות למשרדנו להמשך בדיקה והשלמת פרטים נוספים, בדרכים המקובלות.