ליטל

פתיחת עסק האם נדרש בכל מקרה

סיימתי לימודי קונדטוריה ואני חושבת להתחיל למכור בבית את המאפים שאני אופה על פי ביקוש ובעיקר לפני חגים ושבתות. מה אני צריכה לעשות לשם כך? האם מדובר בפרוצדורה מסובכת?

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

ליטל שלום, ישנם עסקים המחייבים עוסק מורשה וישנם עוסק פטור, לכל אחד יתרונות אחרים ונפקויות שונות. בכל פתיחה של עסק ישנו הליך שצריך לעבור ומוטב יהיה להסדיר תחילה את הדרוש מאשר להיזקק אחר כך לדרישות שונות מהרשויות השונות. להשלמת פרטים ובדיקה וניתן לפנות למשרדי בדרכים המקובלות.